​Ring til os på telefon 72 220 244   |   Send en e-mail

​Solceller

Solceller og solcelleelementer omdanner solens stråler direkte til ren elektricitet. Med et solcelleanlæg sparer du betydeligt på din el-regning og er med til at mindske drivhuseffekten, da solcelle-energi ikke udleder CO2 i atmosfæren. Solcelleanlæg øger ofte en bygnings værdi, kræver stort set intet vedligehold – og har typisk en levetid på 30 år.

Km Solar A/S leverer højeffektive solcelleanlæg-løsninger, og vores autoriserede fagfolk sikrer dig den rigtige kvalitet, service, garanti og kapacitet.

Vi hjælper dig med f.eks. med spørgsmål som prisen på dit el - forbrug med et solcelleanlæg og hvad tilbagebetalingstiden f.eks. er på anlægget.

​Derudover projekterer og installerer vi naturligvis solcelleanlæg til alle typer bygninger.: Foruden vores dygtige samarbejdspartner Energinord, som kører over hele landet, har vi også etableret os med fast udstilling og kontor i Hjørring, hvor du altid får gratis vejledning og rådgivning om både solcelleanlæg og energioptimering generelt.

Km solar A/S har naturligvis KSO-installatørcertifikat. KSO-certificeringen er din sikring for, at de installerede anlæg lever op til visse kvalitetsmæssige krav. Se mere om KSO her: http://www.kso-ordning.dk/

Kontakt os​

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om en af vores ydelser, så udfyld gerne formularen og send os en mail. Vi svarer snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

på Facebook​

På vores Facebookside kan du følge med i, hvad vi kan tilbyde inden for solceller, LED-pærer, husstandsvindmøller og meget mere...

KM SOLAR A/S

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk

El-Service Nord

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk

Light-LED

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk