​Ring til os på telefon 72 220 244   |   Send en e-mail

Ventilationsanlæg

​Alle ønsker at luften i vores boliger er ren og frisk. Dette kan ske via passiv eller aktiv ventilation. Aktiv ventilering sker, når vi lufter ud ved at åbne vinduer og døre, men det giver også et stort varmetab. Passiv ventilering sker via et ventilationsanlæg.

Ventilation

Luften inden døre bliver belastet af alle vores aktiviteter, mest selvfølgelig fra bad og køkken, men vi udleder hver især op til 1½ liter vand gennem udåndingsluft og sved, dette vand skal ud af huset ved hjælp af ventilation. Den fugt skal væk, da den ellers kan danne basis for skimmelsvamp og husstøvmider.

Et af signalerne om at luftfugtigheden er for høj hvor du bor, kan du finde på dine vinduer. Hvis du har termoruder, og vinduerne alligevel dugger, så skal du lufte ud – sørge for ventilation.

Varme og frisk luft

I et ventilationsanlæg med Genvex udnyttes varmen fra den luft, der fjernes, til at opvarme den friske luft, der tilføres. Var­men fra den fugtige og brugte indeluft udnyttes op til 95% i et Genvex anlæg. Man undgår derved et stort varmetab samtidig med, at man får udskiftet den fugtige og dårlige luft.

Luften, der kommer ind i huset, sendes gennem ef­fektive filtre, som fjerner pollen, støv og andre allergener. Fugten i huset reduceres til under 45%, så skimmelsvamp og husstøvmider ikke kan trives.

Den effektive udnyttelse af husets eksisterende varme bevirker, at et Genvex anlæg betaler sig hjem over varmeregningen i løbet af få år og samtidig sikrer en optimal ventilation. Her har blandt andet husets isolering og familiens varmeforbrug indflydelse på tilbagebetalingstiden.​

Kontakt os​

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om en af vores ydelser, så udfyld gerne formularen og send os en mail. Vi svarer snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

på Facebook​

På vores Facebookside kan du følge med i, hvad vi kan tilbyde inden for solceller, LED-pærer, husstandsvindmøller og meget mere...

KM SOLAR A/S

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk

El-Service Nord

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk

Light-LED

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk