​Ring til os på telefon 72 220 244   |   Send en e-mail

SERVICEEFTERSYN

Med et serviceeftersyn er du sikret, at din varmepumpe kører optimalt - år efter år.
Vedligehold din varmepumpe

En varmepumpe, som regelmæssigt bliver renset og justeret, udnytter energien mere effektivt og sørger for, at dit forbrug fortsat er økonomisk fornuftigt. Hvis varmepumpen ikke vedligeholdes, falder effekten, og strømforbruget stiger - og så stiger dine varmeudgifter også.
Lovpligtigt serviceeftersyn

El Service Nord´s varmepumper har en kølemiddelsfyldning over 1 kg. Det betyder, at det er lovpligtigt at få foretaget et serviceeftersyn på varmepumpen hvert år.

Det er ikke lige meget, hvem der udfører serviceeftersyn på din varmepumpe. Det er vigtigt, at du vælger en servicemontør, der er uddannet med speciale i varmepumper. Og skal der fx fyldes kølemiddel på den lukkede kreds, er det vigtigt, at servicemontøren har gennemført et KMO-kursus.
El Service Nord´s servicemontører er specialuddannede

Vores servicemontører udfører service på bl.a. Panasonic varmepumper samt mange flere og vi anbefaler, at du laver en aftale med El Service Nord om et årligt serviceeftersyn.

Vores servicemontører er specialuddannede i varmepumper og sørger for, at eftersynet er skræddersyet til din varmepumpe, så du sikrer optimal drift og længst mulig levetid for din varmepumpe.

Serviceeftersyn på luft til luft varmepumper 1.295 kr.

Rensning af filtre, kappe, drypbakke samt kondensatorflader
Gennemgang af kølekreds
Kontrol og evt. påfyldning af kølemiddel (R410a)
Generel justering af alle indstillinger, så de passer til rummets opvarmningsbehov.

Kontakt os​

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om en af vores ydelser, så udfyld gerne formularen og send os en mail. Vi svarer snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

på Facebook​

På vores Facebookside kan du følge med i, hvad vi kan tilbyde inden for solceller, LED-pærer, husstandsvindmøller og meget mere...

KM SOLAR A/S

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk

El-Service Nord

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk

Light-LED

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk