​Ring til os på telefon 72 220 244   |   Send en e-mail

Varmepumper​

Priser på luft til luft varmepumper​

​Luft til luft varmepumpe og installation: ca. 12.500 – 22.000 kr.

​​

Besparelse op til 60 %
Har typisk tjent sig ind igen på 3-5 år
Levetid 10-15 år

​​

Passer godt til mindre huse og som supplement til større huse med oliefyr eller elvarme.

Så meget kan du spare

​Der er som udgangspunkt store besparelser at hente, når du skifter til en luft til luft varmepumpe.

​​

Præcis hvor meget, du kan spare ved at installere en luft til luft varmepumpe, afhænger af:

  • hvor stort dit hus er
  • hvilken opvarmningsform du har i dag
  • og hvor stort dit nuværende forbrug er

​​

I mange tilfælde udnytter varmepumpen dog energien så effektivt, at du kan halvere din varmeregning. Det betyder, at udgifterne til en varmepumpe som regel er tjent ind igen i løbet af 3-5 år.

​Sådan virker en luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe er billig og hurtig at installere og fungerer optimalt i mindre huse.

En luft til luft varmepumpe henter sin energi fra luften udenfor. Luften opvarmer et kølemiddel i et lukket system, temperaturen løftes yderlige ved trykforøgelse igennem en kompressor. Kølemidlet (som nu er varmt) afgiver varmen ved indedelen. Varmeafgiveren er oftest placeret i det rum, hvor varmebehovet er størst, fx i stuen. En luft til luft varmepumpe er billig og hurtig at installere og fungerer Kølemidlet kommer retur til udedelen, hvor trykket nedsættes i det lukkede system, så processen kan starte forfra.

​Luft til luft varmepumper fra Panasonic

Når du skal vælge en luft til luft varmepumpe til det kolde nordiske klima, er det vigtigt, at du vælger et kvalitetsprodukt, der både er energibesparende og har en høj opvarmningskapacitet.

Vi har valgt at tilbyde dig Panasonics luft til luft varmepumper, fordi vi mener, at de giver dig den største energibesparelse, komfort og varmekapacitet samt det mest elegante og moderne design.

Vi fører mærket Panasonic, fordi vi mener, at det giver dig den største energibesparelse, komfort og varmekapacitet samt det mest elegante og moderne design.

Med en luft til luft varmepumpe fra Panasonic får du: Moderne og elegant design.

Din luft til luft varmepumpe skal placeres indenfor (som regel i stuen, køkken eller alrum), og det stiller selvfølgelig store krav til selve designet. Daikin er en af de få leverandører af varmepumper, der går op i selve designet.

Når det kommer til innovativt design bliver det ikke meget bedre end Panasonics Flagship-serie. Det elegante finish betyder, at din varmepumpe vil passe diskret ind i enhver indretning.

Stor varmeeffektivitet

Panasonic´s luft til luft varmepumper er effektive i helt ned til -20 grader og har en varmeeffektivitet (COP-ydelse) på helt op til 4,58 kilowatt.

Stor energibesparelse

Kontakt os​

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om en af vores ydelser, så udfyld gerne formularen og send os en mail. Vi svarer snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

på Facebook​

På vores Facebookside kan du følge med i, hvad vi kan tilbyde inden for solceller, LED-pærer, husstandsvindmøller og meget mere...

KM SOLAR A/S

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk

El-Service Nord

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk

Light-LED

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk