​Ring til os på telefon 72 220 244   |   Send en e-mail

​El-eftersyn for private ved boligkøb og boligsalg

El Service Nord ApS er autoriseret til at foretage lovpligtige eleftersyn i forbindelse med ejerskifte af boliger. Eleftersynet er en stikprøvegennemgang af din boligs elinstallationer.

​​

Fra 1. maj 2012 er det lovpligtigt at få lavet et eleftersyn i forbindelse med hushandler, hvor der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Et eleftersyn er en stikprøvevis gennemgang af boligens elinstallationer, hvor de tilgængelige installationer undersøges. Eleftersyn må kun udføres af autoriserede elinstallationsvirksomheder.

Et el-eftersyn sikrer, at parterne i en bolighandel opnår vished for elinstallationernes elsikkerhedsmæssige tilstand. Ved at vælge El Service Nord ApS til at udføre dit eleftersyn, kan du vide dig sikker på, at eleftersynet bliver udført af en kvalificeret og erfaren fagspecialist. El Service Nord ApS er en autoriseret elinstallationsvirksomhed, der er medlem af TEKNIQ Installatørernes organisation.

Hvis el-eftersynet påviser, at der er ulovlige elinstallationer i boligen eller funktionssvigt, kan El Service Nord ApS desuden give et overslag eller et skøn på prisen for at udbedre forholdene.

​El Service Nord ApS er godkendt og autoriseret af Sikkerhedstyrelsen til at udføre el-eftersyn.

Pris for udførelse af el-eftersyn, klik her.

Kontakt os for yderligere information på tlf.: 98 92 80 99

Hvad er et el-eftersyn?

​Gennemgang af boligens elinstallationer omfatter en kontrol af blandt andet eltavler, herunder kontrol af fejlstrømsafbrydere. Endvidere kontrol af blandt andet materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag, lavvoltsinstallationer, kontrol af elinstallationers dimensionering samt kontrol af beskyttelse mod direkte og indirekte berøring med spændingsførende dele. Installationsmateriel bag aftagelige og løftbare dele af elinstallationerne skal undersøges stikprøvevis.

​​

Et el-eftersyn indeholder ikke:

  • ​Bagatelagtige forhold – herunder sædvanligt slid og ælde, som er normalt for en elinstallation med den pågældende alder, og som ikke kan antages at påvirke elinstallationernes funktionsdygtighed nævneværdigt.
  • Dele af installationen, som ikke kan efterses.
  • Elinstallationer uden for selve bygningen.
  • Hårde hvidevarer.
  • Andre brugsgenstande – bortset fra indbygningslamper og fastmonterede brugsgenstande, der anvendes til for eksempel rumopvarmning.
  • En vurdering af om elinstallationerne er tidsvarende.

Du kan læse mere om el-eftersyn her.

Kontakt os​

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om en af vores ydelser, så udfyld gerne formularen og send os en mail. Vi svarer snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

på Facebook​

På vores Facebookside kan du følge med i, hvad vi kan tilbyde inden for solceller, LED-pærer, husstandsvindmøller og meget mere...

KM SOLAR A/S

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk

El-Service Nord

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk

Light-LED

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk