​Ring til os på telefon 72 220 244   |   Send en e-mail

​ABA-anlæg Brand alarm

ABA anlæg har til formål at “opdage” en brand, før den udvikler sig og at alarmere brandvæsenet.
Et ABA-anlæg er baseret på intelligente røg- og termodetektorer, som løbende analyserer data og kan der ud fra detektere tegn på brand, på et meget tidligt tidspunkt. Anlæggene er i dag så præcise, at “går der en alarm”, så er der unormal varme- eller røgudvikling og en brand startet. Ved alarm går der, via sikrede telefonlinjer, automatisk en brandalarmoverførsel til Beredskabscentrene. De alarmerer nærmeste brandvæsen, som så rykker ud. Fra ABA anlægs display og bygningens oversigtsplaner, kan de hurtigt lokalisere branden og effektivt slukke den.

Anlægget kan være opført grundet et myndighedskrav, ved ny opførelser eller renoveringer af bygninger.
Eller som et “frivilligt” anlæg, der skal sikre personer, værdier, bygninger eventuelt i form af et forsikring anliggende. Her er der ikke krav om, at anlægget skal alarmere brandvæsenet, men kan for eksempel alarmere i form af SMS besked.

El-service Nord har flere års erfaring med automatiske brandalarmeringsanlæg og arbejder i tæt samarbejde med Beredskabscentrene i Danmark. Vi opsætter ABA Anlæg i hele Nordjylland

Vi er certificerede/godkendte ABA partnere, til at opføre og servicere disse anlæg, samt de tilhørende systemer, et ABA anlæg kan styre, så som:

  • Automatiske brandventilation ABV
  • Automatiske branddørlukning ABDL
  • Tone- og talevarsling AVA
  • Nød- og panikbelysning N&P

Kontakt os​

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om en af vores ydelser, så udfyld gerne formularen og send os en mail. Vi svarer snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

på Facebook​

På vores Facebookside kan du følge med i, hvad vi kan tilbyde inden for solceller, LED-pærer, husstandsvindmøller og meget mere...

KM SOLAR A/S

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk

El-Service Nord

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk

Light-LED

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk