​Ring til os på telefon 72 220 244   |   Send en e-mail

AIA-anlæg Alarm​

​Tyverialarm i hjemmet eller på arbejdspladsen beskytter effektivt dine værdier og giver en tryghed til medarbejderne. Så snart alarmen bliver aktiveret alarmeres vores døgnbemandede kontrolcentral, som herefter straks sender vores lokale vagtpatrulje ud til adressen.


Hvis man ikke ønsker at være opkoblet til en kontrolcentral, kan alarmen programmeres til at ringe eller sende en SMS til et andet ønsket nummer, således at man selv får besked når alarmen aktiveres.

Tyven får begrænset tid og det kan ofte stoppe dem før de forsøger sig med et indbrud.

El-service Nord leverer både den normale standard alarm samt den avancerede model til større virksomheder. Fælles for begge typer er en enkel og nem betjening af alarmen samt opkoblingen til vores døgnbemandede kontrolcentral. Alle alarmsystemer kan selvfølgelig udbygges efterhånden som behovet vokser.

Vore nøje udvalgte produkter er af højeste kvalitet, og vores store erfaring indenfor sikring giver dem stor stabilitet og kun den bedste service, uanset om alarmen er til privat eller erhverv.

Kontakt os​

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om en af vores ydelser, så udfyld gerne formularen og send os en mail. Vi svarer snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

på Facebook​

På vores Facebookside kan du følge med i, hvad vi kan tilbyde inden for solceller, LED-pærer, husstandsvindmøller og meget mere...

KM SOLAR A/S

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk

El-Service Nord

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk

Light-LED

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk