​Ring til os på telefon 72 220 244   |   Send en e-mail

Adgangskontrol

Giv dine medarbejdere en større tryghed på arbejdspladsen og kontroller hvem der kommer og går i din virksomhed. Adgangskontrol afløser i stigende grad nøgler, og giver en tryghed for den enkelte medarbejder, da ikke alle kan få adgang til virksomheden. Specielt ved produktioner med døgnbemanding kan det være en fordel at udskifte nøglerne med adgangskontrol. Få mere fleksibilitet i en moderne virksomhedskultur og begræns adgangen til specielle rum som server rum, lager, mødelokaler etc.

El-service Nord tilbyder forskellige former for adgangskontrol. Det er nemmere og sikrere end nøgler, idet man hurtigt og effektivt kan annullere og lave nye adgangsbrikker uden at skifte låsene. El-service Nord leverer adgangskontrol til enkelte døre samt til hele bygninger.

El-service Nord leverer ligeledes totalløsninger indenfor mekanisk sikring som f.eks. hegn, rullegitter til porte, vinduer og døre.​

Kontakt os​

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om en af vores ydelser, så udfyld gerne formularen og send os en mail. Vi svarer snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

på Facebook​

På vores Facebookside kan du følge med i, hvad vi kan tilbyde inden for solceller, LED-pærer, husstandsvindmøller og meget mere...

KM SOLAR A/S

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk

El-Service Nord

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk

Light-LED

Tlf.: 72 220 244

E-mail: info@kmsolar.dk